Genel soru

Hayvanın en yumuşak eti neresi?

admin

Bonfile, kontrfile ve antrikot kısımları ise dana etinin en yumuşak kısımlarıdır ve ızgaraya en uygun etlerdir.Dec 13, 2010

Kuşbaşı et nereden olur?

Sotelik Kuşbaşı: Dananın göğüs kısmından çıkartılan orta yağlı, yumuşak durumda olan et küçük parçalara bölündükten sonra saç tavasında sote yapılmaya oldukça uygun.

Lokum et hayvanın neresi?

Çok farklı çeşit sunan, Günaydın Steakhouse'un dinlendirilmiş dana bonfileden yapılan Lokum'u gerçekten lokum gibi yumuşak bir lezzet.

Kuşbaşı hangi etten yapılır?

Döş Göğüs etine döş denir ve kuşbaşı et yapımı amacıyla tercih edilir.

Güveçlik et hangisi?

Dananın kol ve but kısımlarından çıkarılan incik eşsiz bir lezzet olan güveçin ana malzemesidir. Türk Gıda Kodeksine uygun termoform tabaklarda gönderilir.

En yumuşak dana eti hangisi?

Nuar, kontrnuar ve bodigo (but) kısımları haşlanarak pişirilmelidir. Yumurta ve sokum kısımları kuşbaşı et olarak tercih edilmeli. Bonfile, kontrfile ve antrikot kısımları ise dana etinin en yumuşak kısımlarıdır ve ızgaraya en uygun etlerdir.