Kitap

Havuçla yapılan yemekler

admin

Havuçtan ne yemek yapabilirim?

Ondan Sadece Salata Olmayacağının Kanıtı 15 Farklı ve Nefis Havuçlu Tarif

  • Zencefilli Havuç Çorbası Tarifi. …
  • Havuç Reçeli Tarifi. …
  • Kabak ve Havuç Spagetti Tarifi. …
  • Havuç Cipsi Tarifi. …
  • Havuç Tarator Tarifi. …
  • Etli Havuçlu Pilav Tarifi. …
  • Kolay Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi. …
  • Havuçlu Cheesecake Tarifi.

Rendelenmiş havuç ile ne yapılır?

Rendelenmiş Havuç Kızartması | Yemek Tarifleri

  • Fırında Havuç Kızartması
  • Venedik Poğaçası
  • Elmalı Havuçlu Tarçınlı Kek.
  • Yoğurtlu Havuç Kızartması
  • Havuç Kızartması
  • Havuçlu Pamuk Kek.
  • Cevizli Havuçlu Kek.
  • Havuçlu Dereotlu Poğaça.

Kahvaltıda havuçla ne yapılır?

Kahvaltılık Havuç Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır? Havuçlarımızı yıkayıp soyalım ve rendeleyelim. Tuzunu atıp sıvı yağda havuçlar pişene kadar kızartalım. Tabağa alıp yoğurt, pul biber ve naneyle süsleyip servis edelim.

Fırında Havuç nasıl yapılır?

Fırınlanmış harika tatlı lezzet.

  1. Havuçlar yıkanır traşlanıp dilimlenir .
  2. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine 2 kaşık yağ gezdirilir ve havuçlar dizilir .
  3. Önce den ısıtılmış 200 derecelik fırına verilir. Hafif lezzeti şahane havucumuz hazır yoğurtlayıp yemeklerin yanına servis edilebilir.

Nov 4, 2018

Yoğurtlu havuç kızartması nasıl yapılır?

Hazırlanışı

  1. Havuçları soyup yuvarlak doğrayın,
  2. Yağı kızdırıp havuçları arkalı önlü kızartın,
  3. Sarımsakları soyup rendeleyin,
  4. Yoğurt, sarımsak, nane, pul biber ve tuzu bir kapta karıştırın ve servis tabağına alın,
  5. Üzerine havuçları yayın.

Havuç kavurma nasıl yapılır?

Havuç Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Havuç rendelenir. Tavaya sıvı yağ koyulur, havuçlar ilave edilir, 5 dakika kavrulur.
  2. Diğer taraftan yoğurt ve mayonez karıştırılarak ilave edilir.
  3. Soğumuş olan havuç kavurmasının üzerine dökülür ve baharatlarla süslenir. Afiyet olsun.

Aug 31, 2014

Zeytinyağlı Havuç yemeği nasıl yapılır?

Zeytinyağlı Havuç Nasıl Yapılır?

  1. Havuçların kabuklarını temizleyip verev kesin. Soğanı küp şeklinde doğrayın. …
  2. Tuz, pirinç, şeker ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Pirinçler yumuşayıp suyunu çekinceye kadar pişirin.
  3. Ilınınca servis tabağı naalın. Üzerine kıyılmış dereotu serpip servis yapın.